Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is een prachtige en bijzondere tijd, maar het kan ook zwaar zijn voor je lichaam en geest. Gelukkig kan zwangerschapsyoga je helpen om op een veilige en ontspannen manier voor jezelf en je baby te zorgen.

Wat maakt zwangerschapsyoga uniek?

Deze methode richt zich op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de moeder en de baby tijdens de zwangerschap en het voorbereiden van de moeder op de bevalling.

zwangerschapsyoga zit
Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga omvat houdingen die speciaal zijn aangepast voor zwangere vrouwen. Deze oefeningen houden rekening met de veranderingen in het lichaam van jou en de baby.

zwangerschapsyoga bal
Ademhalingsoefeningen

De ademhalingsoefeningen geven je vertrouwen en controle over je ademhaling. Dit kan je helpen ontspannen in drukke tijden van je zwangerschap en tijdens de bevalling.

zwangerschapsyoga
Versterkt je spieren

Yoga versterkt je spieren en houdt je lichaam soepel. Het vermindert zwangerschapssymptomen zoals rugpijn, misselijkheid en uitputting, waardoor je meer rust ervaart.

Zwangerschapsyoga, vanaf hoeveel weken?

Zwangerschapsyoga kan gewoonlijk worden beoefend vanaf het eerste trimester. Het is echter altijd een goed idee om er met uw verloskundige of gynaecoloog over te praten, vooral als je een medische geschiedenis of complicaties tijdens uw zwangerschap hebt.

“Ons doel, tijdens het maken van deze mooie online training, is jou zoveel mogelijk vertrouwen geven in jezelf.” “Tijdens de periode dat jij zwanger bent, gaan wij er samen met jou voor zorgen, dat je lekker kunt genieten, ontspannen en kunt verbinden met het lieve kindje in jouw buik.”
Samenta & Li-Ann
Makers en bedenkers van de online training 'Gezond & Mindful Zwanger'

Waarom kiezen voor deze cursus?

  • Onbeperkt toegang tot de online training
  • Je kunt op elk moment starten
  • Voeding- supplementen advies
  • Yoga lessen en Mindfulness oefeningen
  • Tips, oefeningen en houdingen tijdens de bevalling
  • Geboorteplan voorbeeld
  • Tips voor de kraamtijd
  • Fijne opdrachten en inzichtsvragen
Mandy - 9 juni 2021
5/5

“Ik ben yoga gaan volgen omdat ik erg overspannen was. Het heeft me veel rust gegeven. Ik ervaar de yogalessen als heel prettig. Samenta heeft een fijne stem om naar te luisteren en straalt veel rust uit. De opbouw en de diversiteit van de lessen is heel prettig. Elke week een ander thema. De yogalessen leveren mij meer rust in mijn hoofd op en geven mij ontspanning in mijn lichaam.”

Als je op zoek bent naar verschillende yoga stijlen, lengtes en intensiteiten, dan is het online yoga platform misschien wel iets voor jou. Met. Neem gerust een kijkje en ontdek welke yogastijl bij jou past!