Yoga Stijlen

Welke yogastijl past het beste bij jou? Yoga is een oude praktijk die de nadruk legt op het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest aan de hand van verschillende lichamelijke oefeningen en ademhalingsoefeningen. Maar omdat er zoveel verschillende vormen van yoga zijn, elk met zijn eigen unieke voordelen en kenmerken, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke stijl voor jou ideaal is. Ontdek verschillende stijlen zoals Yoga Nidra en zwangerschapsyoga!

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een ontspanningsmethode waarbij je lichaam en geest volledig ontspannen. Tijdens een Yoga Nidra sessie richt je je aandacht zachtjes op verschillende delen van je lichaam terwijl je luistert naar een geleide meditatie. Deze vorm van yoga helpt bij het loslaten van innerlijke spanningen en blokkades in lichaam en geest, en vermindert stress, angst en slapeloosheid.

Legs up the wall | 2 minuten

  • Ga op je bed zitten met je gezicht naar de muur
  • Leg je benen omhoog tegen de muur
  • Adem rustig door en voel je spieren aan de achterkant van je benen strekken
yoga stijlen

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is een prachtige en bijzondere tijd, maar het kan ook zwaar zijn voor je lichaam en geest. Gelukkig kan zwangerschapsyoga je helpen om op een veilige en ontspannen manier voor jezelf en je baby te zorgen.

Zwangerschapsyoga richt zich op:

  • Speciale houdingen voor zwangere vrouwen. Deze oefeningen spelen in op de veranderingen in je lichaam en dat van jouw baby;
  • Ademhalingsoefeningen helpen je vertrouwen te krijgen en controle over de ademhaling; 
  • Het helpt je  spieren te versterken en het lichaam soepel te houden;
  • Verlicht zwangerschapsklachten zoals rugpijn, misselijkheid en vermoeidheid, waardoor je meer rust ervaart.

Bekijk Zwangerschapsyoga »

Investering in gezondheid en welzijn

Er zijn talloze manieren om aan je gezondheid en welzijn te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van mindfulness Neem een kijkje en ontdek welke stijl bij jou past!

Winkelwagen