Retourneren

Retourbeleid

Wij begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop je een aankoop wilt retourneren. Daarom bieden we je de mogelijkheid om binnen 14 werkdagen na ontvangst je bestelling aan ons terug te sturen.

Voorwaarden voor Retournering
  • Binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling, deze te retourneren.
  • Het product moet ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd.
Retouradres:

Stuur je retour naar het volgende adres:

  • Hoogaars 40, 4341 MC Arnemuiden

Download hier het retourformulier.

Retourproces
  1. Melden: Voordat je een artikel retourneert, dien je dit via e-mail te melden bij Yogaverbindt. Dit zorgt voor een soepele afhandeling van je retour.
  2. Verpakken: Zorg ervoor dat het artikel goed verpakt is in de originele verpakking om beschadiging tijdens transport te voorkomen.
  3. Verzenden: Stuur het pakket naar het retouradres. Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor jouw rekening zijn.
Terugbetaling

Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten, zullen wij zorgen voor een terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending. De terugbetaling zal plaatsvinden binnen een redelijke termijn na de goedkeuring van de retour.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je bestelling of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via dit e-mailadres. We helpen je graag verder.

Winkelwagen