Mindfulness training

Als je merkt dat je niet helemaal lekker in je vel zit of last hebt van stress, burn-out, piekeren of moeite hebt met ontspannen, dan kan het beoefenen van mindfulness je helpen. Door meer bewust te zijn van je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties, kun je meer innerlijke rust vinden en in het huidige moment leven. 

  • Zit je op dit moment niet helemaal lekker in je vel?
  • Heb je last van stress, burn-out of misschien wel een depressie?
  • Vind je het moeilijk om rust te vinden en te ontspannen?

Ook als je geen last hebt van deze problemen, kan mindfulness je helpen om meer creativiteit, focus en geluk te vinden. Een ervaren mindfulness coach kan je hierbij begeleiden en deze 8-weekse mindfulness training kan een goede optie zijn om deze vaardigheid te ontwikkelen.

“Mindfulness training leert je bewust te zijn van het huidige moment, zonder daarover te oordelen.”

Voordelen van mindfulness

Er zijn veel bewezen voordelen van mindfulness, waaronder:

  • Minder angst en verbeterde emotionele stabiliteit;
  • Betere concentratie en focus;
  • Betere en kwalitatief goede slaap;
  • Meer controle over het autonome zenuwstelsel;
  • Verhoging van het algemene geluksgevoel;
  • Toename van creativiteit!

Bekijk Mindfulness training »

Samengewerkt met:
Manouk Peters
4.3/5

 “Rolf en Melanie nemen je elke dag met de mails bij de hand, waardoor de 8 weken voorbij vliegen. De opbouw is heel stapsgewijs en low-level. Ik heb echt heel veel opgestoken van deze cursus. Ik wist al wel het een en ander van mindfulness af, maar heb het nooit zo in de praktijk kunnen brengen zoals nu. Het is namelijk niet een oefening die je 1x per dag doet; het is echt een levensstijl. Een gewoonte om regelmatig weer in te checken in het hier en nu; in te checken bij jezelf. Dat doe je niet van de een op de andere dag, want dit is een proces. Mindfulness is iets dat moet groeien.”

Lees meer reviews »

Ervaar rust en balans in je leven

Ben je nieuwsgierig geworden naar mindfulness oefeningen en wil je meer rust en balans in je leven ervaren? Bekijk dan deze mindfulness oefeningen. Vind waardevolle informatie en oefeningen die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van mindfulness. Als je dieper in mindfulness wilt duiken en deze praktijk verder wilt integreren in je dagelijks leven, bekijk eens deze verschillende mindfulness boeken.

Is mindfulness niet jouw ding? Geen probleem! Er zijn talloze manieren om aan je gezondheid en welzijn te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van yoga nidra? Neem een kijkje en ontdek welke stijl bij jou past!

Winkelwagen