Mindfulness boeken

Op zoek naar inspiratie en verdieping op het gebied van mindfulness? Dan ben je op deze pagina met mindfulness boeken aan het goede adres. Of je nu net begint met meditatie en mindfulness, of al meer ervaren bent. Duik dus in onze collectie en ontdek de kracht van mindfulness!

Bekijk hieronder waardevolle en relevante boeken over mindfulness, die je inzichten en praktische handvatten bieden om mindfulness te integreren in je dagelijks leven.

Een overzicht van boeken per titel (in abc).

  1. De edele kunst van not giving a fuck (Mark Manson)
  2. De kracht van het NU (Eckhart Tolle)
  3. Leef meer, denk minder (Pia Callesen)
  4. Mindfulness voor beginners (Jon Kabat-Zinn)
  5. Na regen komt zonneschijn (Alexandra Elle)

Beste Mindfulness boeken

Deze boeken bieden allemaal waardevolle inzichten en praktische tips om mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Lees verder voor een korte introductie van elk boek en ontdek welk boek het beste bij jou past.

De edele kunst van not giving a f*ck

Dit boek is een frisse kijk op mindfulness en zelfhulp. In plaats van te proberen om altijd positief te zijn, legt Mark Manson uit hoe het accepteren van negatieve emoties ons kan helpen om gelukkiger en succesvoller te zijn. Door middel van humoristische anekdotes en praktische adviezen, helpt Manson ons om onze prioriteiten op een rijtje te zetten en ons leven in eigen hand te nemen. 

Trefwoorden: tegenslag, geluk, positivisme en zelfvertrouwen

“Who you are is defined by what you're willing to struggle for.”
― Mark Manson
De kracht van het NU

Eckhart Tolle’s ‘De kracht van het NU’ is een klassieker op het gebied van mindfulness. Het boek biedt een heldere en praktische benadering van het leven in het moment en het overwinnen van negatieve emoties. Tolle legt uit hoe we ons kunnen bevrijden van ons verstand en onze gedachten en ons kunnen openstellen voor een diepere ervaring van vrede en geluk.

Trefwoorden: persoonlijke ontwikkeling en geluk

Lees verder »

Leef meer, denk minder

In ‘Leef meer, denk minder’ laat Pia Callesen ons zien hoe we onze gedachten kunnen verminderen en ons kunnen concentreren op wat er echt toe doet. Het boek biedt praktische technieken om te leren leven in het moment en het vinden van innerlijke rust en vrede. Callesen’s benadering is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en haar eigen ervaring als psychotherapeut.

Trefwoorden: Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies

Lees verder »

Mindfulness voor beginners

‘Mindfulness voor beginners’ is een uitstekende introductie tot mindfulness en meditatie. Jon Kabat-Zinn is een pionier op het gebied van mindfulness en heeft deze praktijk naar het Westen gebracht. Zijn boek biedt eenvoudige en praktische technieken om te leren leven in het moment en stress en negatieve emoties te verminderen.

Trefwoorden: Persoonlijke ontwikkeling en Mindfulness

Lees verder »

Na regen komt zonneschijn

‘Na regen komt zonneschijn’ is een persoonlijk verhaal van Alexandra Elle, waarin ze haar reis naar genezing en groei deelt. Het boek biedt inspiratie en bemoediging voor iedereen die te maken heeft gehad met trauma, verlies en uitdagingen. Elle’s benadering is gebaseerd op zelfzorg, mindfulness en het vinden van innerlijke kracht.

Trefwoorden: Assertiviteit, motivatie, zelfvertrouwen en positieve geesteshouding

Lees verder »

de edele kunst van not giving a f*ck
De kunst van not giving a f*ck
Direct aanschaffen bij:
De kracht van het NU
De kracht van het NU
Direct aanschaffen bij:
leef meer denk minder
 Leef meer, denk minder
Direct aanschaffen bij:
mindfulness voor beginners
Mindfulness voor beginners
Direct aanschaffen bij:
na regen komt zonneschijn mindfulness boek
Na regen komt zonneschijn
Direct aanschaffen bij:

Mindfulness training

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen om je boekenkast te vullen met inspirerende en praktische boeken over mindfulness.

Als je nog dieper in mindfulness wilt duiken en deze praktijk in je dagelijks leven wilt integreren bekijk dan deze mindfulness oefeningen eens. Wil je je bewustzijn vergroten,stress verminderen en meer innerlijke rust vinden?

Als je nog dieper in mindfulness wilt duiken en deze praktijk in je dagelijks leven wilt integreren, bekijk dan deze mindfulness oefeningen. Wil je je bewustzijn vergroten, stress verminderen en meer innerlijke rust vinden?  Overweeg dan een mindfulness training

Winkelwagen