Liforme Yoga Mat

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe yogamat, wil je natuurlijk kunnen rekenen op uitstekende kwaliteit, comfort en grip. Wanneer je kiest voor een Liforme yogamat, zul je snel ontdekken dat je een echte mat van kwaliteit in handen hebt.

Wat de Liforme yogamat echt bijzonder maakt is het revolutionaire ‘AlignForMe’ systeem dat op de mat is gedrukt. Dit systeem werkt als hulpmiddel bij je yogabeoefening en geeft je begeleiding waar nodig, zodat je jezelf kunt uitlijnen en de juiste positie kunt aanhouden.

De voordelen van het ‘AlignForMe’ systeem:

 • Eind tot eind lijnen: Handen en voeten perfect uitgelijnd in de lengterichting.
 • Omgekeerde punten: Helpt bij uitlijning van voeten en handen in rugligging.
 • De lotus: Het centrum van je mat en de basis van symmetrie.
 • Centrale lijn: Vind balans en gelijkmatigheid in de breedte.
 • 45° Lijn: Lijn je achterste hiel uit tijdens staande houdingen.

Ontdek de ultieme grip en uitlijning met de Liforme Yoga Mat!

» Ontdek Liforme Yoga Mat

Aanschaffen bij: Amazon.nl of Bol.com

liforme-yoga-mat

De yogamat voor een perfecte grip

Naast het ‘AlignForMe’ systeem staat de Liform mat bekend om de uitstekende grip, die deze mat biedt. Bij Liform geloven ze dat deze premium antislipmat de meeste grip biedt die momenteel verkrijgbaar is, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elke yogi.

Wil je tijdens je yoga practice optimale grip en absorptie, zelfs bij intensieve transpiratie? Dan is de Manduka handdoek op je yoga mat een geweldige aanvulling. Deze handdoek biedt extra grip, absorptie, duurzaamheid en hygiëne, waardoor je yogasessies naar een hoger niveau worden getild. Combineer het met de Liforme Yoga Mat voor een krachtige en complete yoga-ervaring.

Liforme yoga mat schoonmaken

We willen dat je zo lang mogelijk van je Liforme mat geniet en er het meeste uithaalt. Daarom raden we je aan om Liforme’s Ultimate Everyday Yoga Mat Cleaner te gebruiken! Volg de eenvoudige instructies hieronder om je yogamat snel en gemakkelijk te reinigen.

Mocht je de reiniger niet willen gebruiken, dan kun je ook water en zeep gebruiken voor een redelijk effectieve reiniging.

Stappen voor het schoonmaken van je mat met de cleaner:

 1. Voeg 3-5 pompjes van de reiniger toe aan een vochtige, zachte spons.
 2. Gelijkmatig aanbrengen op het absorberende oppervlak en minimaal 30 seconden laten inwerken.
 3. Neem een schone vochtige spons, veeg de mat af en laat hem drogen.

Laat je mat na elke sessie volledig drogen, vooral na een zweterige sessie en na het schoonmaken, voordat je hem oprolt. Ga je meteen naar huis na je les? Geen probleem, rol je mat op, neem hem mee naar huis en rol hem uit om te drogen zodra je de kans krijgt.

Liforme yoga mat kopen?

Door te investeren in een Liforme yogamat kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze matten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een uitstekende grip, uitlijning en comfort tijdens je yogabeoefening. Wil je zelf een Liforme yogamat kopen? Bekijk dan hier de uitgebreide collectie Liforme matten.

“Dit was voor mij de derde yogamat in een paar maanden. Op de eerste twee gleed ik steeds weg, zelfs zonder zweten. Deze mat is een wereld van verschil. Meer grip, meer balans. Zelfs bij heftig zweten. Het kost wat, maar je hebt dan wel het beste product.”
― YogiRutger
Veelgestelde vragen
We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Bij het kopen van een yogamat zijn er een paar belangrijke aspecten waar je op moet letten:

 • Grip: Zorg ervoor dat de yogamat een goede grip biedt, zodat je niet uitglijdt tijdens je oefeningen.
 • Dikte en demping: Kies een mat met voldoende dikte en demping om comfortabel te kunnen oefenen en je gewrichten te beschermen.
 • Duurzaamheid: Ga voor een duurzame yogamat die lang meegaat, ook bij regelmatig gebruik.
 • Materialen: Controleer of de mat gemaakt is van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die geen schadelijke stoffen bevatten.
 • Onderhoud: Bedenk hoe gemakkelijk de mat schoon te maken is en of hij bestand is tegen zweet en vocht.

Een yogamat helpt je om comfortabel en stabiel te staan.

De Manduka eKO SuperLite mat is een favoriet onder de reis yogamatten. Niet zo gek, want hij is comfortabel en licht van gewicht. Omdat je hem kunt opvouwen, past hij gemakkelijk in je bagage.

Mogelijk vind je dit ook interessant
Yoga oefeningen voor ouderen

Het beoefenen van yoga kan mensen van alle leeftijden ten goede komen, maar yoga kan vooral gunstig zijn voor ouderen. Hier zijn enkele redenen waarom

Lees meer
Liforme Yoga Mat

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe yogamat, wil je natuurlijk kunnen rekenen op uitstekende kwaliteit, comfort en grip. Wanneer je kiest voor een

Lees meer
Winkelwagen